“Сказав, що більше не болить, і заснув навіки”: 5-річний хлопчик помер через апендицит, чекаючи на лікаря

“Сказав, що більше не болить, і заснув навіки”: 5-річний хлопчик помер через апендицит, чекаючи на лікаря

Жахлива трагедія сталася у Харківській обласній клінічній лікарні №1: там обірвалося життя 5-річного хлопчика з діагнозом – захворювання апендициту.

Про це на сторінці у Фейсбук повідомила Балаклія FM 90.5.

“1 червня, в хірургічне віддлення Балаклійської лікарні поступив 5-ти річний хлопчик зі скаргами на болі в животі. Як розповіла родичка дитини, батьки провели у відділення як мінімум з 15 30 дня до 17 30. Жителі села Волохів Яр, кілька годин чекали результатів аналізів та лікаря-хірурга. Зі слів очевидців, дитина самотужки з батьками піднялася на третій поверх.

А на момент, коли, все ж таки, хлопчика відправили в Харківську лікарню “дитина почала засинати, бо в неї вже нічого не боліло.” Маленький мешканець Балаклійської ОТГ помер в машині швидої (інформація уточнюється). Лікарі з обласної лікарні, попередньо кажуть, що дитина загинула через інтоксикацію організму.

Сьогодні наймолодшу дитину у родині поховають у рідному селі, він так і не піде до першго класу. Висловлюємо щирі співчуття родині, це безутішний страшний біль. На сьогодні офиційний коментар лікарів щодо їх дій ми ще не отримали, але будемо тримати вас на пульсі цієї трагедії”.

Читайте також  У Києві 19-річний юнак зaгuнyв, намагаючись залізти на цистерну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело