“Згорьовані батьки ледве тримались на ногах”: Провели в останню путь Ксенію Бабенко – першу жертву пожежі в Одесі

На Одещині в селі Новомиколаївка Кілійського району 6 грудня попрощалися з загиблою під час пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу 17-річною студенткою Ксенією Бабенко.

Церемонія пройшла у дворі школи, де навчалася Ксенія і працює вчителькою її мама. Про це повідомляє видання bessarabiainform.

Попрощатися із загиблою прийшли не тільки мешканці Новомиколаївки, а й сусідніх сіл. Ксенію всі знали як відмінницю, прекрасну, сміхотливу і жваву дівчину.

Прощаючись з нею, ніхто не міг стримати сліз.

Нагадаємо, що внаслідок пожежі у коледжі в Одесі загинули вже четверо людей після того, як з-під завалів сьогодні витягли тіла ще двох людей – чоловіка та жінки.

“Всього внаслідок пожежі загинуло 4 особи: 4 грудня о 12:20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня о 17:40 тіло 1 людини виявлено під час проведення пошукових робіт. Станом на 15:30 6 грудня під час розбирання завалів виявлено тіла ще двох загиблих осіб”, – вказали рятувальники.

За інформацією Національної поліції доля 11 осіб залишається невідомою, проводяться заходи щодо встановлення їх ймовірного місця знаходження.

Зазначається, що в цілому постраждало 30 осіб (в лікарнях залишається 18 осіб, 6 грудня виписано 8 осіб).

Читайте також  "Коли небачений мороз і шалений снігопад хлинуть в усіх областях України": фахівці сказали, чи замінить дощ хуртовина

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело