Озвучено п’ять порад для заняття повільним сексом

Багато хто сприймає швидкий секс як вираз бурхливої пристрасті, але на практиці він часто перетворюється в гарячковий забіг в прагненні швидше отримати розрядку.

Через це партнери перестають отримувати задоволення від дотиків до тіла коханої людини, насолоджуватися кожним рухом, неспішно досліджувати власне тіло в пошуку нових відчуттів.

Поради, як отримати задоволення від повільного сексу, зібрало видання cosmo.com.ua.

Створи атмосферу

Запахи, кольори, музика – створення певної атмосфери якнайкраще надихне партнерів на повільний, чуттєвий секс. Запаліть ароматичні свічки і вино, постеліть красиву білизну, приготуйте свої улюблені іграшки. Якщо вам подобається займатися сексом під музику, то подбайте про те, щоб вона теж була повільна і відповідала вашому ритму.

Знайди підходящу позу

Знайдіть позу, в якій партнери найкраще зможуть контролювати свої тіла. Наприклад, doggy style є не найвдалішим варіантом для повільного сексу. А найкраще для цього підходять традиційна місіонерська поза і різні варіанти «ложки» і «наїзниці».

Уповільнити прелюдію

Розтягніть процес від початку і до кінця. Нехай прелюдія теж буде ніжною, повільною і неквапливою. Після цього плавно перейдіть до такого ж повільного сексу. І пам’ятайте – бажання швидше перемотати «прелюдію» безпосередньо до головного моменту зводить нанівець все задоволення від повільного сексу.

Дослідити

Неквапливо досліджуй ті частини тіла партнера, які зазвичай залишаються без уваги. Саме час дізнатися більше про те, які відчуття викликають у хлопця дотик до щиколоток, живота, внутрішньої сторони зап’ясть. Відмінний варіант перевірити це – зробити партнеру еротичний масаж з використанням ароматичних свічок і ефірних масел.

Задіюй маленькі хитрощі

Щоб розтягнути процес, злегка натисни на місце на тілі партнера, яке розташовується між статевим членом і анусом. Завдяки цьому тиск досягає певної залози, через яку проходять сім’явивідні протоки. Ця невелика хитрість викличе затримку оргазму у партнера, завдяки чому ви зможете довше насолоджуватися сексом.

Читайте також  Україна знову буде брати кредит, щоб погасити борги

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело