“Зумів врятувати з пожежі своїх братів”: у Львові від сильних опіків помер молодий хлопець(ФОТО)

“Зумів врятувати з пожежі своїх братів”: у Львові від сильних опіків помер молодий хлопець(ФОТО)

У Львові в опіковому центрі помер 24-річний пластун Дмитро Мудрий. Хлопець отримав 80% опіків тіла під час пожежі. У його помешканні, в приватному будинку Тернополя стався вибух газу. Рятуючи молодших братів Дмитро та його батько отримали тяжкі опіки.

«Сьогоднішній день почався із сумної звістки. Зранку обірвалося життя Дмитра Мудрого. 11 березня вдома у сім’ї Дмитра стався вибух газу. Дмитро та його батько рятували братів з пожежі, обоє отримали тяжкі опіки — 70-90% тіла. Боротьба за життя продовжувалася останні дні, та Дмитра не змогли врятувати», – йдеться у повідомленні.

У «Пласті» кажуть, що Дмитро був дуже творчою людиною. «Навчався у Київському національному університеті культури і мистецтва. На пластових ватрах завжди грав на гітарі та драйвив постійною посмішкою. Захоплювався музикою, колись з друзями заснували гурт Random, де гарно проявляли себе на аматорській сцені», – йдеться на сторінці «Пласту»

Попрощатись з Дмитром у Львові можна буде у п`ятницю. У Львові організують благодійний концерт-вечір пам’яті. Зібрані кошти перекажуть родині Мудрих. За життя батька, Олега Мудрого нині борються лікарі Львівського опікового центру.

Читайте також  Комаровський назвав надійний спосіб відрізнити симптоми менінгіту від ГРВІ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело