Росія вимагає від Заходу зупинити війну: чим небезпечні поступки Путіну

Росія вимагає від Заходу зупинити війну: чим небезпечні поступки Путіну

Росія вимагає від Заходу розпочати переговори про припинення війни та визнати анексовані нею території України, але на такі поступки ніхто не може піти, оскільки це відкриє ланцюгову реакцію захоплень територій по всьому світу.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов.

Травень став рекордним по втратах для росіян. Зараз вони вже перекидають частини з Тихоокеанського флоту на Донеччину. Африканський корпус кинутий під Харків. Можна сказати, що у росіян резерви не є нескінченними“, – сказав Сазонов.

За його словами, ракета С-300 долітає до Харкова дуже швидко і збити її майже неможливо. Тому, ураження пускових є правильним засобом боротьби.

Росія вимагає від Заходу зупинити війну і визнати анексію територій. Це поступки, на які ні ми, ні Захід піти не можемо, оскільки це відкриє ланцюгову реакцію захоплень територій. Ні ми, ні росіяни не тримаємо складів БК біля лінії фронту. Тому, якщо перебити їм логістику за лінією фронту, це ускладнить для них надходження БК і вони будуть змушені самі тікати з території України“, – зазначив Сазонов.

Читайте також  Атака дронами-камікадзе на Ладижинську ТЕС: стало відомо про пошкодження

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело