10 800 гривень на особу: в одній з областей продовжується прийом заявок на грошову допомогу

10 800 гривень на особу: в одній з областей продовжується прийом заявок на грошову допомогу

В одній з областей України продовжується реєстрація на отримання матеріальної допомоги для вразливих категорій населення. Хто може подати заявку на виплати та як це слід зробити?

Благодійний фонд “Деполь Україна” продовжує підтримувати українців, які опинилися у скрутній життєвій ситуації через повномасштабну війну. Організація все ще приймає заявки на виплату грошової допомоги у розмірі 3600 гривень на одну особу протягом трьох місяців. У результаті деякі українські сім`ї зможуть отримати 10 800 гривень на особу.

Але для цього потрібно відповідати деяким критеріям. Звернутися за допомогою можуть мешканці Києва та Київської області наступних категорій:

  • Сім’ї з неповнолітніми дітьми, чиї довідки внутрішньо переміщених осіб були оформлені не пізніше ніж 90 днів тому;
  • внутрішньо переміщені особи з довідкою терміном до 30 днів на момент подання заявки;

Особи, які не отримували матеріальну допомогу від інших благодійних фондів.
Щоб подати заявку на виплати, необхідно заповнити онлайн-анкету, яку можна знайти за цим посиланням. Проте її заповнення не гарантує отримання коштів. У фонді залишають за собою право відмовити у допомозі без пояснення причин.

Читайте також  "У цих місцях чоловіків будуть чекати представники ТЦК, повістки видаватимуть жорстко до 14 лютого": мобілізація наростає

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело