Території Росії відійдуть до інших держав, а Путіна не стане: астролог розповіла, чого очікувати

Території Росії відійдуть до інших держав, а Путіна не стане: астролог розповіла, чого очікувати

Астролог Анжела Перл розповіла про те, коли закінчиться війна в Україні. Вона прогнозує перемогу нашій країні, проте попереджає про складний період, який буде в українського президента Володимира Зеленського.

Анджела Перл-відома у всьому світі астролог з Австралії. Ще б пак, її Відео з астрологічними гороскопами і розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube, і що найголовніше – передбачення збуваються. Але ж жінка народилася в Україні на півдні країни в маленькому містечку Миколаївської області, де і сьогодні проживає її мати. Саме тому до прогнозів, які вона становить для України, астролог ставиться з особливим трепетом.

Днями астролог Анжела Перл розповіла, коли і чим закінчиться війна в Україні.

Так, на переконання жінки, Росія, яка 24 лютого 2022 року почала повномасштабну війну проти України, вже в найближчому майбутньому за це заплатить високу ціну.

Як кажуть карти Таро, деякі території Росії можуть відійти до інших держав, а російський диктатор Володимир Путін безчесно помре, втративши владу. У той же час для президента України це теж стане справжнім викликом з ряду причин.

Про це розповівши астрологиня Анжела Перл.

За її прогнозами, Росію чекає сильна трансформація, можливо, через відхід територій, причинами чого будуть війна і смерть вождя Путіна, який втратить владу і в цілому “погано закінчить”. Однак політична система РФ залишається майже незмінною.

Ще один складний рік буде в українського президента Володимира Зеленського, однак він і з цим впорається і навіть залишиться на другий термін – це буде 2026-2027 роки.

Позитив для України буде у швидкому відновленні після руйнівної війни, оскільки 2023 і 2024 будуть сприятливі для нашої держави.

Читайте також  Ердоган рятує Путіна, а той продає йому Росію: Жданов розповів про угоду

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело