Сейраш розповіла, чи будуть ще серйозні обстріли України до Нового року

Сейраш розповіла, чи будуть ще серйозні обстріли України до Нового року

Шаманка Сейраш повідомила, що жорсткі обстріли будуть тривати приблизно до виборів у росії, і до Нового року також є ще загрози жертв серед мирного населення.

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Нам додадуть ресурсу, щоб ми втрималися цієї зими?

По-перше, у нас щось є там по запасах, все-таки щось є. Питання – де той ресурс дають, а де не дають, я не можу просто зрозуміти, бо тут воно вибірково, десь окей, а десь голий-босий стоїш, це командування.

Так, нам щось дають. Можливо, не у такій значній кількості, як нам би хотілося, але тут Шістка пентаклів. Щось уже передали у якійсь кількості, продовжують щось видавати. Тобто так, щось нам тут підкидають, щоб ми встояли.

Чи до Нового року є загроза смертей серед мирного населення в Україні?

Так, є, на жаль. І це пов’язано із більш великим влучанням при якомусь масивному обстрілі і з хаотичним. Це там, де дістає усяке РСЗО, як Херсон або прифронтові по Запорізькому напрямку. Тут, на жаль, у мене випадає, що до кінця року можуть бути людські жертви.

Якщо говорити у перспективі на майбутнє, ці обстріли будуть такі активні? Ця шизофренічна фаза у ворога буде тривати до кінця зими? До кінця весни?

Більше до кінця зими, можливо, із залазенням на весну, але на холодну частину весни, не кінець весни, а от холодна частина. Поки так.

Тобто до виборів?

Фактично так. Можна так десь приблизно окреслити.

Читайте також  Що чекає на Україну та Росію у квітні і травні: нумеролог віщує, що "РФ може згинути"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело