“Нашу Сашеньку не врятували”: крихітна дівчинка померла страшною смертю. Вставили трубки і…

Чергова трагедія, пов’язана зі смертю дитини після звернення в медустанову, сталася в Росії.

Сім’я з Тольятті написала заяву в слідчий комітет, в якому звинувачує лікарів у смерті своєї півторамісячної доньки Саші, яка померла 25 лютого. Батьки впевнені, що дівчинка померла в результаті недбалості працівників медзакладу, повідомляє КП-Самара.

При народженні дитини лікарі повідомили, що у неї порок серця, але заспокоїли, що стан не критичний. Після виписки дівчинка була під контролем терапевта і відчувала себе добре. Ситуація стала погіршуватися, коли старша дочка в сім’ї захворіла на вітрянку. У маленькій Саші через кілька днів пішла висипка і піднялася температура. Лікарі, обстеживши дівчинку і не знайшовши ніяких проблем, припустили, що її організм бореться з вітрянкою. В цей же вечір ситуація стала критичною. – Сашенька спати лягли, а вночі о третій годині вона вже не дихала. Мати робила їй штучне дихання, а коли приїхала реанімація – вибігла до них з дочкою.

Вони на неї накинулися: «Навіщо ви її витягли?», – розповідає батько дівчинки. Лікарі намагалися врятувати Сашу, але ситуація погіршувалася з кожною секундою. Після того як дівчинці вставили трубки, у неї пішов гній з легенів. Медики прийшли до висновку, що у всьому винна пневмонія. Таким чином, батьки впевнені, що причиною смерті дочки став неправильний діагноз медиків і у дитини не було ніякого пороку серця, а були вроджені проблеми з легенями. Патологоанатом після розтину підтвердив відсутність захворювання серця. У підсумку, батьки померлої дівчинки, не чекаючи результатів експертизи і відповідей про причини смерті, написали заяву до Слідчого комітету. Вони впевнені, що дівчинка померла в результаті недбалості працівників медзакладу і розраховують на порушення кримінальної справи. Як повідомляє слідство, за фактом цієї події в цей час проводиться перевірка.

Читайте також  Терміново! Оголошено розшук – цього звіра шукає вся країна…. Вбив 2 річного хлопчика

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело