ТЦК закручують гайки на повну: вже почали зупиняти маршрутки та виловлювати чоловіків

ТЦК закручують гайки на повну: вже почали зупиняти маршрутки та виловлювати чоловіків

Співробітники ТЦК проводять рейди маршрутками у пошуках чоловіків
В Україні на час загальної мобілізації, викликаної через російське повномасштабне російське вторгнення, продовжується процедура вручення повісток. Співробітники територіальних центрів комплектування (ТЦК) вийшли на вулиці перевіряти маршрутки. Відео опубліковано в Telegram-каналі “Х…а Одеса”.

У вихідний день із самого ранку співробітників ТЦК помітили у місті, що перевіряли маршрутки. Вказується, що вони вибірково зупиняли їх та перевіряли у чоловіків документи.

До речі, вручати повістки співробітники ТЦК мають право у будь-якому громадському місці. До цього повістки вручали на автозаправках, влітку на пляжах, у будівлях торгових центрів, на блокпостах, вулицях тощо.

В одеському пабліку викладено відео та зазначено, що співробітники ТЦК перевіряли маршрутки у супроводі співробітників поліції.

У Миколаєві, як повідомляють місцеві пабліки, співробітників ТЦК помітили у ТЦ “Епіцентр”. На знімках видно чоловіків у військовій формі та зі зброєю у кількості не менше 5 осіб. На фото поблизу не видно співробітників поліції.

В Івано-Франківську співробітники ТЦК також навідалися до одного з ТЦ. На кадрах видно, як вони входять до будівлі, а на іншому ролику як перевіряють у когось документи.

У Львові співробітники ТЦК вийшли на вулицю, щоб інформувати людей про переваги служби за контрактом.

Напередодні з’явилося відео, як у Києві в елітному ресторані “Веранда” також було помічено співробітників ТЦК, а також СБУ.

Пізніше в офіційній заяві СБУ заявлено, що спільно зі співробітниками МВС та міграційною службою проводились “контрдиверсійні заходи безпеки” у межах перевірки громадських закладів. Такі перевірки проводились три дні поспіль.

Співробітники ТЦК окремо проводили перевірку військовозобов’язаних, які можуть порушувати правила військового обліку.

Читайте також  Автобус, в якому їхали українці дотла згорів в Росії (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело