Євген Рибчинський дав прогноз на перемогу України у війні: «У мене є дата»

Євген Рибчинський дав прогноз на перемогу України у війні: «У мене є дата»

Політик Євген Рибчинський заявив, що через війну світ уже дізнався про українців як потужних воїнів, після перемоги ми маємо підкорити його і в інших сферах.

Про це він розповів 

у програмі «Різні люди».

Як розповідає гість програми, більшість того, що він читав на тему перемоги, вражає своєю казковістю. За його словами, це нагадує міф про Давида і Голіафа, де озброєного велетня перемагає пастух із камінням, після цього завершуються всі війни, філістимляни йдуть, але щоби потім повернутися.

«Перемога живе у нас всередині. Я вважаю, що фактично ми перемогли 24, 25, 26 лютого минулого року. Ми перемогли себе, значить, ми переможемо і їх, все інше – питання часу, яке для Бога не існує», – пояснює Євген Рибчинський.

На його думку, в історії ми маємо закріпитися із нація, завдяки цій війні ми вразили весь світ не як гастарбайтери, а як найпотужніші воїни. Далі, міркує політик, залишається завойовувати світ як найпотужніші науковці, наукова, літературна еліта.

«Коли це відбудеться, я можу тільки передбачати. У мене є дата, я вважаю, що цей рік пройде ще у війні, і війна завершиться, умовно кажучи, у травні 2024 року. Але це моє передчуття і не більше. Не те, що перемога за нами, ми вже перемогли», – підсумовує Євген Рибчинський.

 

Читайте також  Відомий екстрасенс передбачила нову велику війну в Україні (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело