Екстрасенс Людмила Хомутовська: війна закінчиться взимку 2023 року

Екстрасенс Людмила Хомутовська: війна закінчиться взимку 2023 року

Екстрасенс Людмила Хомутовська в інтерв’ю УНІАН розповіла, які території ЗСУ можуть звільнити в липні, чи буде переворот в Росії, а також коли закінчиться війна в Україні.

Людмило, яким цей місяць буде для України?

Є дві історії, про які варто сказати. По-перше, буде просування Збройних сил України і повернення наших територій, які перебувають під окупацією. Це буде щось масштабне, бо подібних відвойовувань не було вже давно. Тобто ми можемо повернути великі міста. Як показує карта “Десятка пентаклів”, для України це буде дуже цінно. Думаю, в цьому плані ми просунемося в Запорізькій і Донецькій областях.

По-друге, досі є загроза підриву Запорізької АЕС. Карти показують певний викид, але він не буде таким глобальним, яким люди собі його уявляють. Але, як я розумію, зараз відбуваються якісь домовленості на рівні третіх країн, щоб цього не сталося.

Ви сказали, що ми почнемо повертати свої території. А яка доля у Криму?

Це питання почало “підвисати”, бо карти показують Крим як частину договору, щоб окупанти не чіпали Запорізьку область. Тобто поки ми залишаємо незаконно анексований півострів у спокої, тим самим підвищуючи шанси на те, що не буде підриву ЗАЕС.

Останнім часом Путін, здається, сказився – то він підриває Каховську ГЕС, то загрожує підривом Запорізької АЕС. Скажіть, чи може він і зовсім застосувати ядерну зброю?

Це малоймовірно. Карти показують, що Путіну дадуть можливість забрати якісь свої гроші в обмін на те, щоб він не застосовував ядерну зброю будь-якого виду.

А чи продовжить Росія обстрілювати наші міста?

У липні обстріли продовжуватимуться, але вони не будуть в таких масштабах як раніше. Однак під загрозою прикордонні міста і Київ.

Читайте також  Відомий таролог передбачала "прильоти" в Київ до кінця наступного тижня

Нещодавно в Росії був переворот, коли Євген Пригожин пішов на Москву, але тоді він розвернувся. Можете сказати, чи повториться подібна ситуація?

Однозначно переворот буде, але ближче до осені. Там буде зміна влади. Крім того, не варто недооцінювати роль Пригожина, тому що він показав, що похід на Москву і переворот цілком реальний. Але не можу сказати однозначно, чи буде він брати безпосередню участь в цьому, але курирувати точно буде.

Чи доживе Путін до повалення з поста президента?

Так, доживе. З його смертю не все так просто. Вона йде по дияволу. Головне, щоб нам не надали його двійників, а сам Путін не доживав свій вік в якомусь іншому амплуа.

Скажіть, коли ми поженемо окупантів з усіх наших територій?

Цей місяць про те, що ми поженемо їх із Запорізької та Донецької областей. Однак будуть запеклі бої з великими втратами як з нашого боку, так і з боку окупантів. Не варто чекати, що звільнення територій відбудеться за тиждень-два. Далі – більше.

Коли закінчиться війна?

Є величезна ймовірність, що це буде ближче до зими 2023 року. Коли холодно, бойові дії закінчуються.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело