Таролог Яна Тимощук: В Україні може бути нова фаза війни

Таролог Яна Тимощук: В Україні може бути нова фаза війни

Таролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, які небезпеки чекають на Україну в червні, яка ситуація буде з Каховською ГЕС, чи будуть якісь перемоги у ЗСУ, і коли закінчиться масовий терор нашої країни.

Яно, що червень віщує Україні?

В першу чергу, випала карта “Поклоніння землі”, пов’язана зі збереженням території. Вона вказує на народжуваність землі, може бути зернова угода або торгівля. В результаті Україна отримає дуже позитивний результат.

По-друге, є небезпека води – власне те, що зараз і відбувається (підрив Каховської ГЕС, – УНІАН). Потрібно берегти Запорізьку АЕС і прибережні зони. Існує ризик зараження води. Можуть бути і якісь проблеми з харчуванням, дефіцит води.

По-третє, йде енергія диявола. Можуть бути різного роду маніпуляції і контроль в банківській системі. Більш того, активізується Марс – Бог війни, тому може статися загострення військових дій, будуть вибухи.

Карта “Суду” означає висновок. Можуть саджати у в’язницю когось із влади, а також людей, які повинні понести покарання за скоєні злочини.

Останньою випала карта, що вказує на архітип матері, природи. Тобто зараз важливі сімейні цінності. Потрібно берегти жінок і дітей, бо їм загрожує найбільша небезпека.

Які події відбуватимуться на фронті?

“Лицар мечів” вказує на енергію завоювання своїх земель, тобто контрнаступ. “П’ятірка мечів” говорить про те, що буде запекла боротьба з двох сторін. Багато чого буде приховано від людей, аж до того, що ми не будемо знати, де ведуться бойові дії. Про це ми дізнаємося вже за підсумком.

При цьому я бачу, що вже в червні будуть якісь вкладення в Бахмут. Карта “Колісниця” говорить про перемогу України в даному питанні.

Читайте також  "Ще більш страшна і руйнівна війна": астролог Дмитро Уранус передбачив небезпеку для України

Які ще перемоги можуть бути в цьому місяці?

Бачу енергію союзу і домовленостей. Наша влада може виїжджати за кордон заради цих цілей, або до нас будуть приїжджати високопоставлені люди. Карта “Зірка” вказує на Євросоюз. Що це означає? Може бути договір про контрнаступ ЗСУ та стабілізацію ситуації в нашій країні.

Також будуть невеликі військові операції, які матимуть успіх.

Останнім часом РФ ледь не щоночі обстрілює нашу країну. Скажіть, як довго це ще може тривати?

На даний момент окупанти переміщатимуться по територіях і обмежуватимуть населення. Поки я бачу руйнування веж, високих будинків, адміністративних будівель. Тому обстріли продовжуватимуться, але з меншою інтенсивністю.

Що чекає на Київ найближчим часом?

Згідно з картою “Вежа”, в Києві будуть руйнування. РФ буде бити по Центру ухвалення рішень і по адміністративних будівлях. Три людини з нашого уряду можуть постраждати. А все тому, що Росія біситься через рішення Володимира Зеленського, які негативно впливають на Путіна.

Крім того, буде якась звістка з-за кордону, а також випадає хороша карта “Сім’я”, що вказує на об’єднання людей. В основному багато киян не відчують великого страху.

Хочу ще попередити жителів Маріуполя. У цьому місті може статися якась катастрофа, в результаті якої люди масово переїжджатимуть.

Чи може бути таке, що українці знову повернуться в метро, бомбосховища і будуть там жити по кілька днів/тижнів?

Карта “Четвірка пентаклей” говорить про те, що поки ситуація змінюватися не буде, ніяких посилень не віщується. Тому ні, такого, як раніше, не буде.

Сьогодні, як ми вже говорили, російська армія підірвала Каховську ГЕС. Скажіть, що далі буде з нею і Херсонською областю в цілому?

Читайте також  Будуть "американські гірки": відомий астролог дала тривожний прогноз щодо війни....

Карта “Верховної жриці” говорить про те, що Каховська ГЕС – це вже історія. Однак буде і правосуддя, тобто всі винуватці катастрофи будуть покарані. Пізніше ГЕС відновлюватимуть за допомогою й інших держав. Сильних наслідків підриву не буде.

Що стосується Херсонської області в цілому, то там буде якийсь обман. Варто бути обережними з планами і документами.

З плюсів: може бути контрнаступ ЗСУ, тому є ймовірність, що Херсонська область повернеться під контроль України.

Як світ відреагує на підрив?

На цю територію можуть приїжджати різні перевірки, щоб оцінити масштаб трагедії. Якоїсь різкої реакції я не бачу, але буде незначна фінансова допомога. Вже взимку 2023-2024 може бути укладено договір, який допоможе Україні закрити питання з Каховською ГЕС і перемогти у війні.

Тобто ми можемо припустити, що незабаром окупанти почнуть відступати з наших територій?

Так, вони будуть в обмеженнях. Тобто вони вже потрапили в пастку, і далі ситуація для них буде ставати тільки гіршою і гіршою. Тому зробити заплановане їм не вдасться і вони почнуть тікати.

Коли закінчиться масовий терор України?

Є два сценарії розвитку подій – або активні бойові дії закінчаться протягом восьми місяців, або піде “обнулення” і буде нова фаза війни. Але, згідно з картою “Відлюдник”, за нами сила, тому ми в будь-якому випадку будемо святкувати перемогу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело