Путіну доведеться здаватися: в НАТО вже заявили про повну перемогу України

Путіну доведеться здаватися: в НАТО вже заявили про повну перемогу України

Путін, по всій видимості, навіть не усвідомлював, у що виллється вторгнення його окупаційних військ на територію мирної України.

У НАТО зробили чергову заяву: перемога буде тільки за Україною, а Путіна отримає ще більше того, чого він так не хотів.

Як повідомляє Цензор, про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг після зустрічі з президентом США Джо Байденом, віце-президентом Камалою Гарріс і радником з національної безпеки Джейком Салліваном у Вашингтоні.

“Війни за своєю природою непередбачувані, і тому ми просто повинні бути готові до довгострокової перспективи”, – сказав Столтенберг.

Він додав, що це перетворилося на “війну на виснаження”, в якій українці “платять високу ціну за захист своєї країни на полі бою”, але “Росія несе великі втрати”.

Столтенберг похвалив США за лідерство і підтримку України, а також лідерство в підтримці трансатлантичного альянсу. За його словами, підтримка США “змінює ситуацію на полі бою щодня”.

“Президент Путін хотів менше НАТО, і тому він вторгся в Україну, але він отримує більше”, — сказав він.

Нагадаємо, раніше заступник міністра внутрішніх справ Ганна Маляр заявила, що Путін не має наміру поступатися своїми цілями, а тому готується, що війна буде тривалою.

Тим часом, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не поспішатиме з деокупацією територій, якщо це вимагатиме десятків тисяч жертв, а чекатиме потрібного озброєння.

“Ми не прив’язуємося до дати деокупації, ми прив’язуємося до людей. Якщо ті чи інші наші кроки, наші операції, пов’язані з деокупацією того чи іншого регіону, будуть пов’язані з десятками тисяч загиблих наших людей, то ми будемо чекати відповідної зброї, щоб зберегти по-максимуму наших людей… Ці території без живих українців нам, чесно кажучи, не в пріоритеті”, – заявив Зеленський.

Читайте також  "Половинчаста капітуляція": експерт розповів, на що може піти Росія після втечі своїх військ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело