Готуйтесь до дощів: синоптик зробила невтішний прогноз на кінець тижня….

Готуйтесь до дощів: синоптик зробила невтішний прогноз на кінець тижня

Погода буде різноманітна та складнувата.

До кінця тижня в Україні погода буде мінливою, в багатьох регіонах дощитиме. Про це у Facebook попередила синоптик Наталка Діденко. В четвер, 8 червня, дощі прогнозують майже по всій території, крім східних та південних регіонів.

“8-го червня короткочасні дощі, місцями з грозами, пройдуть в західних областях, північних, на Вінниччині, Черкащині та Харківщині (скоріше в другій половині дня). На заході місцями ймовірні зливи та шквалисте посилення вітру. На решті території України опадів не передбачається. … У Києві 8-го червня місцями короткочасний дощ, гроза”, – повідомляє Діденко.

Вітер передбачається з північного сходу, помірний, при грозах поривчастий. А температура повітря розділиться.

“На заході та півночі очікується свіжа погода, +19…+24 градуси, на решті території +24…+27 градусів, на Херсонщині. Миколаївщині, Одещині та в Криму +25…+28 градусів. Трохи посвіжіє у столиці, впродовж дня температура повітря завтра становитиме +21…+23 градуси”, – додає синоптик.

За словами Діденко, в п’ятницю та суботу температура повітря відновиться до теперішніх меж, але під кінець тижня знову похолоднішає.

“11-12 червня – тимчасово похолоднішає, побільшає дощів. Погода – різноманітна, складнувата, бо мінятиметься атмосферний тиск, температура повітря, вологість”, – коментує синоптик.

Погода в червні 2023 в Україні

Синоптики спрогнозували, що червень в Україні розпочнеться з дощів та похолодання, які принесе атмосферний фронт.

Водночас прогноз Українського гідрометцентру показав, що червень буде спекотнішим, ніж зазвичай.

Читайте також  "Нечуваний холод почнеться вже завтра зі страшною силою, буде жахлива гроза саме в цих областях України": експерти про сніг

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело