Лідерам час одуматися: президент Мексики закликав увесь світ укласти перемир’я на 5 років

Лідерам час одуматися: президент Мексики закликав увесь світ укласти перемир’я на 5 років

Пропозиція, від якої світові лідери відмовляться. Президент Мексики вигадав, як вирішити військові конфлікти.

Перша здорова думка за останні кілька тижнів. Президент Мексики закликав світових лідерів по всій планеті запровадити п’ятирічний перемир’я. Світу треба відпочити від війн.

Косово та Сербія, Вірменія та Азербайджан, Тайвань та Китай, і Україна і росія. Це ті конфлікти, про які відомо лише останнім часом. Саме тому потрібно докласти всіх зусиль, щоб зупинити це, і саме з такою пропозицією виступив президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор. Щонайменше на п’ять років потрібно сьогодні укласти перемир’я по всьому світу.

Точкою відліку лідер запропонував вважати припинення бойових дій в Україні і з такою ініціативою мають виступити в Організації Об’єднаних Націй.

Це перемир’я має торкнутися як звичайних воєн, і торгових. Проте, найімовірніше це неможливо здійснити.

“Стимулювати продуктивну діяльність, створювати робочі місця, дбати про бідних і прагнути співпраці країн і народів з метою розвитку”, – такі дії запропонував президент Мексики у відповідь на глобальні виклики.

Його заяву ще ніяк не прокоментували жодні лідери, однак це здійснити неможливо, адже у кожного є свої амбіції, особливо щодо “спірних” територій. Україні треба все повернути найближчим часом, інакше потім буде надто пізно. Ми не маємо цих п’яти років.

Читайте також  РФ готується до нового масштабного наступу: експерт назвав можливу дату атаки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело