До своєї смерті путін побачить перемогу України: мольфар визначив, що буде навесні 2024 року

До своєї смерті путін побачить перемогу України: мольфар визначив, що буде навесні 2024 року

Диктатор із Кремля знає, що вже готується заколот, і він його дуже боїться.

Вже за кілька місяців у країні-агресорші росії мають відбутися так звані вибори президента. На тлі активних чуток про кончину російського диктатора володимира путіна багато експертів уже говорять про приймача. Однак, як заявив український мольфар Макс Гордєєв, у самого путіна ще є “інші плани”.

Про це екстрасен і мольфар Макс Гордєєв розповів в ефірі одного з українських телеканалів.

Гордєєв поділився думкою про те, чи путін проситиме про перемир’я напередодні майбутніх виборів у країні. За словами ясновидця, такий розклад є малоймовірним, адже ця людина — диявол.

“Не буде жодного перемир’я, навіть якщо він запропонує — наші не погодяться. Більше того, він має побачити нашу перемогу до своєї смерті. Це кармічно має статися. Або ж накладе на себе руки. Але мені здається, що путін просто зникне доживати свого часу. Він знає, що готується заколот, і боїться цього сильно. Наприклад, прибрав пригожину”, – заявив Гордєєв.

Варто також нагадати той факт, що раніше Макс Гордєєв зазначив, що насправді стало з євгенієм пригожиним у літаку. Він висловив сумнів, що загибель голови ПВК “Вагнер” сталася через авіакатастрофу, і припустив, що тіло пригожина могли залишити на місці падіння літака серед уламків.

Читайте також  У Росії закінчуються ракети, а у Кремлі з’являються сміливці, які висловлюють Путіну незгоду: експерт розповів, хто це може бути

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело