У нас все почалося трохи містично: Комаров розповів про знайoмствo з дружиною ШОУ-БІЗНЕС

Український телеведучий, автор проекту “Світ навиворіт” Дмитро Комаров, який в червні цього року таємно одружився на українській моделі Олександрі Кучеренко, вперше розповів про їх доленосну зустріч., пише “Лайм”.

Як зазначив ведучий-мандрівник в коментарі до фотосесії для журналу Vіvі!, Зустріч майбутнього подружжя була містичною. Пoзнaйoмилися Дмитро та Олександра на конкурсі краси “Міс Україна-2016”, від суддівства в якому Комаров спочатку відмовився.

“У нас все почалося трохи містично. Немов усе йшло до того, щоб я став членом журі на конкурсі “Міс-Україна 2016″. Я довго намагався відмовитися від участі: не люблю світські заходи. У мене дуже щільний графік, я завантажена людина. відмовився, але організатори дуже просили. В результаті вирішив піти назустріч і погодився”, – згадав ведучий.

Примітно, що сумнівалася з приводу участі в конкурсі й Олександра. При цьому моделі судилося виграти його, а разом з цим пoзнaйoмитися з майбутнім чоловіком.

Сьогодні, як зізнався Комаров, між ними немає таємниць, навіть якщо мова йде про небезпечні експедиції ведучого. Досі він розповідав далеко не все навіть своїм батькам.

“Саша перша, з ким я всім ділюся. Про те, як я мало не пoтoнув, я не розповів навіть батькам, не хотів їх лякати. А після розмови з Сашою я швидко приходжу в себе. До речі, мої замітки до майбутньої книги Саша теж читає перша. Коли їх зможуть побачити інші читачі, я поки сказати не можу – в моєму графіку зрідка виходить знаходити час для книги”, – розповів він.

З 21-річною дружиною Комаров знявся в романтичній фотосесії на заході біля Київського моря.

Читайте також  У Зеленського готують переворот в медицині: як будуть лікуватися українці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -