Вчені попереджають про сильні магнітні бурі цими днями

Земля увійшла у смугу сильних магнітних бур. Особливо сильні збурення магнітного поля очікуються 24, 25 та 28 лютого.
Про це пише «Добрий лікар».

У ці дні можливе погіршення здоров’я у багатьох людей. Також бурі можуть призвести до збоїв у роботі мобільного зв’язку, авіаційного обладнання і навіть до коротких замикань в електромережі.
Особливу пильність в ці дні варто проявити людям, що страждають хронічними захворюваннями, особливо серцево-судинними. Та навіть у здорових людей сильні магнітні бурі можуть викликати головний біль, дратівливість та підвищення тиску.
Метеочутливим людям (а таких є приблизно 10-15%) у такі дні справді важко. Однак бiльшiсть iз нас пристосованi до магнiтних бур i переносять їх досить легко.
Справді обережними слід бути людям iз гiпертонiєю, серцевими проблемами, судинними патологiями — їм варто завжди мати з собою лiки та, якщо є можливiсть, залишатися вдома. У ці дні пийте трав’яні чаї з валеріани, глоду, кропиви, шавлії, вживайте молочні продукти та відмовтеся від важкої їжі.
Щоб легше пережити магнітні бурі, намагайтеся дотримуватися наступних рекомендацій: обмежте роботу, що вимагає підвищеної уваги і зосередженості, або відкладіть її на інший час; не провокуйте і не беріть участі у сварках і конфліктах, більше відпочивайте і гуляйте на свіжому повітрі, але не перебувайте на відкритому сонці.

Читайте також  Буде погано два дні: Україну накриє магнітна буря

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -