На Київщині 26-річний солдат ЗСУ разом з товаришем морально знущaлися над бабусею (відео)

Поліцейські Київщини затримали чоловіків за моральні знущaння над пенсіонеркою.

Про це йдеться в повідомлені Нацполіції на сторінці в соціальній мережі, пише “ТСН“.

“У м. Тетіїв 26-річний солдат ЗСУ разом з товаришем морально знущaлися над бабусею. Молодики напідпитку самовільно проникли в будинок 71-річної жінки. Використовуючи посвідчення учасника бойових дій, вони розпочали «обшук» житла та нібито виявили знаряддя вбuвства і збрoю. Все, що відбувалося, один з них знімав на камеру мобільного телефону. Це в подальшому і стало головним доказом їхнього свавілля та відповідної реакції з боку поліції”, – йдеться в повідомлені.

Як з’ясувалося, залякуючи пенсіонерку, зловмисники хотіли змусити її віддати борг за внука.

“Незвані гості відкривали шафи і шухляди. На прохання пенсіонерки припинити протиправні дії не реагували. Схаменулися молодики лише тоді, коли жінка намагалася звернутися до правоохоронців”, – заявляють у поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.162 Кримінального кодексу України (Порушення недоторканості житла). Чоловікам загрoжує до 3 років обмеження волі. Також вирішується питання щодо притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності за самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи та вимагання.

 

Читайте також  Любителька Росії Ані Лорак приїхала до Києва (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -