“Знаєте що? Він помер …”: Дональд Трамп приголомшив новиною про Шварценеггера

Американський президент підірвав громадськість, заявивши, що Арнольд Шварценеггер мертвий. Про це Дональд Трамп чомусь повідомив під час офіційного виступах на саміті в Білому домі.

«Арнольд Шварценеггер … Знаєте що? Він помер … Я там був», – сказав Трамп пресі. Його слова наводить People.

Дуже здивувався звістці про власну смерть і сам актор і екс-губернатор Каліфорнії. Він поспішив нагадати шанувальникам, що живий.

Арнольд Шварценеггер заявив, що ховати його зарано. “Я все ще тут. Хочете, порівняємо податкові декларації?” – запропонував він Дональду Трампу.

Пізніше стало відомо, що глава Білого дому говорив про смерть Шварценеггера в переносному значенні. На зустрічі з журналістами мова зайшла про рейтинги реаліті-шоу «Учень», яке раніше вів і продюсував сам Трамп. Телеведучим передачі був Арні, і в 2017 році настала його «смерть» на цій посаді.

Президент США і колишній губернатор Каліфорнії не є великими друзями. У 2017-му Шварценеггер заявив, що покидає шоу «Учень» через «багаж», який там залишив Трамп. Очевидно, йшлося про якісь неприємні історії і розбіжності в колективі, що виникли при колишньому керівництві.

«Мені подобалася кожна секунда роботи з NBC і Марком Бернеттом. Я б із задоволенням знову попрацював з усіма колегами на шоу, де немає цього багажу», – заявив він в інтерв’ю Variety.

Читайте також  Бельгію здригнула моторошна залізнична катастрофа

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -