“Тримали в нашийнику на ланцюгу, били, кололи ножем і…”: Подружжя жорстоко знущалося над робітниками

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар Головного управління Національної поліції України в Луганській області Тетяна Погукай.

“Три доби тримали в нашийнику на ланцюгу, били, кололи ножем і змушували виконувати роботу по господарству. Саме таке покарання власники будинку визначили для підсобних робітників, що не догодили їм”, – написала вона.

Так, за словами Погукай, до Рубіжанського відділу поліції по допомогу звернувся місцевий житель, який розповів про те, що за наказом власників будинку, які найняли його і ще чотирьох чоловіків виконувати ремонтні роботи в будинку і господарських будівлях, його утримували на ланцюгу, били, катували і примушували працювати.

Слідчі слідчого управління та Рубіжанського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури за участю оперативних працівників карного розшуку та управління по боротьбі з торгівлею людьми провели процесуальні дії, спрямовані на документування та збір доказів злочинної діяльності власників будинку і підсобних робітників, яких за наказом господарів незаконно утримували, і знущалися з двох своїх же колег-працівників.

Цей факт внесено до ЄРДР за ч. 2 статті 146 КК України “Незаконне позбавлення волі”. Наразі встановлено як організатора злочину – господиню будинку, так і всіх учасників кримінального злочину. Триває проведення слідчих дій, встановлюються всі обставини події та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Читайте також  На Луганщині загинули двоє українських бійців, ще двох поранено

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -