Завершення війни “за 24 години”: ЗМІ розкрили план Трампа з поступками Києва Москві

Завершення війни “за 24 години”: ЗМІ розкрили план Трампа з поступками Києва Москві

Росія і Україна “хочуть зберегти обличчя”, цитують ЗМІ Дональда Трампа.

Для завершення війни РФ з Україною “за 24 години” Київ має віддати країні-агресору окуповані Крим і Донбас.

Такі деталі містяться в плані експрезидента США Дональда Трампа, пише видання The Washington Post.

Знайомі з планом Трампа кажуть, що експрезидент США в приватній розмові заявив, що міг би припинити війну Росії проти України, тиснучи на Київ, щоб він відмовився від певної території.

При цьому наводяться висловлювання Трампа про те, що, на його думку, і Росія, і Україна “хочуть зберегти обличчя, хочуть виходу”, і що люди в деяких частинах України погодилися б бути частиною Росії.

“Будь-які припущення щодо плану Трампа походять із неназваних і неінформованих джерел, які не мають жодного уявлення про те, що відбувається або що станеться”, – прокоментувала інформацію представник штабу Трампа Каролайн Лівітт.

Також наголошується, що колишній помічник Трампа в Білому домі Майкл Антон описав очікувані контури плану як поступку Україною територіями Криму і Донбасу, а також обмеження розширення НАТО і спонукання Путіна послабити свою зростаючу залежність від Китаю.

Однак у розмові з The Washington Post він сказав, що не спілкувався з Трампом протягом 18-24 місяців, а також заперечував, що знав щось про план Трампа щодо України.

Нагадаємо, що Дональд Трамп назвав Зеленського “видатним продавцем” і вимагає повернути гроші. Трамп зазначив, що Україна повинна повернути всі гроші, які США виділили Україні на боротьбу проти країни-агресора Росії.

Олександр Кочетков назвав ризики, що станеться з НАТО в разі перемоги Трампа, або Байдена. Агресія РФ може виплеснутися на Казахстан, тому що Північний Казахстан Росії можна “захищати”, його російськомовне населення, як і жителів Донбасу.

Читайте також  Після цього війна закінчиться: астролог назвав вирішальний для України місяць

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело