Засипле снігом та заллє дощами: де вріже -8, а де потеплішає до +13

Засипле снігом та заллє дощами: де вріже -8, а де потеплішає до +13

В Україні може зійти снігова лавина навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Погода в Україні 4 січня буде сніжною. На дорогах буде ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях оголошено 3 рівень небезпечності. Там може зійти велика снігова лавина навіть при низьких навантаженнях.

Погода 4 січня
В Україні 4 січня буде хмарно. У цей день опадів не буде лише у південних областях. У північних та північно-східних регіонах на дорогах місцями буде ожеледиця. Вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Невеликий, на Закарпатті, вночі і у південно-східній частині помірний дощ; у північно-східних областях та в Карпатах сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; лише у південній частині вдень без опадів… Температура вночі 1-6° тепла, у Харківській, Полтавській та Київській областях від 2° тепла до 3° морозу; вдень 3-8° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та у південній частині 7-12° тепла; на Чернігівщині та Сумщині вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу”,- йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -8
За даними meteoprog, 4 січня буде дощ та мокрий сніг. Найнижча температура повітря буде на території Сумської області. Там температура повітря підвищиться до -8…-2 градусів. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +7…+13 градусів.

Читайте також  Штам коронавірусу Дельта заразний, як вітрянка: вчені пояснили, чим це загрожує

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело