В Україні серйозно похолодає і налетять дощі з грозами: синоптик назвала дату

В Україні серйозно похолодає і налетять дощі з грозами: синоптик назвала дату

Нашу державу накриють дощі та грози, а температура повітря суттєво знизиться.

Погода в Україні стане трохи холоднішою з четверга, 20 червня – нашу державу накриє холодний атмосферний фронт. Зниження температури повітря у низці областей супроводжуватиметься дощами і грозами.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко. Вона зазначила, що у середу, 19 червня, погода у нашій державі ще буде переважно бездощовою і спекотною. А от вже 20 червня ситуація з погодою зміниться.

“20 червня в Україну завітає холодний атмосферний фронт, тому на заході, півночі, а також на Вінниччині та Черкащині температура повітря знизиться до +20…+25 градусів, а в північних районах Чернігівщини та Сумщини навіть до +18…+22 градусів! Зниження температури повітря у четвер, зрозуміло, супроводжуватиметься дощами та грозами. Проте схід, південь та значна частина центральних областей ще залишаться і в середу, і в четвер серед сонця та спеки”, – зазначила Діденко.

У Києві 20 червня також похолоднішає. Температура повітря у столиці триматиметься на рівні +20…+23 градуси, передбачається короткочасний дощ із грозою.

Читайте також  Мертву сестричку посадив біля братика: Звіряче вбивство 5-річної Даринки вразило Україну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело