Вручення повісток відбуватиметься по-новому: де чекати змін

Вручення повісток відбуватиметься по-новому: де чекати змін

Таку практику ведуть в одній з областей України.

Тепер щоб розібратися в конфліктних ситуаціях, працівники ТЦК в Львівській області користуватимуться бодікамерами. Про це повідомили в Львівському обласному ТЦК та СП.

Військовослужбовці ЗСУ, які займаються виконанням мобілізації населення в Львові та області під час патрулювання вулиць та здійснення заходів сповіщення, матимуть при собі бодікамери.

Окрім цього, в ТЦК звернулися до військовозобов’язаних, які за майже два роки повномасштабного вторгнення не стали на військовий облік та ігнорують свій обов’язок, користуючись висловлюваннями ворожої ІПСО. Тепер записи з бодікамер потраплятимуть до територіального центру комплектування і за необхідності будуть використовуватися при виникненні конфліктних ситуацій.

“Майте на увазі, що під час патрулювань відео, що записані з бодікамер, будуть потрапляти до територіального центру комплектування на випадок, якщо виникне необхідність проаналізувати подію що трапилась і об’єктивно розбиратись у конфліктних ситуаціях”, зазначили в Лівівському ТЦК та СП.

Це не єдине нововведення для мешканців Львівщини. Наприкінці листопада 2023 року, працівників ТЦК в Львові та області зобов’язали перевіряти документи у всіх чоловіків віком від 18 до 60 років. Цей наказ опублікував керівник апарату Львівської ОВА.

Читайте також  Долар дешевшає декілька днів поспіль: новий курс валют в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело