Дозволити офіційно “відкупитися” від армії: що пропонують, яка вартість та умови

Дозволити офіційно “відкупитися” від армії: що пропонують, яка вартість та умови

Українці зможуть відкупитись від армії


В Україні триває посилена мобілізація, адже в армії зараз велика нехватка людського ресурсу. Але деякі чоловіки можуть принести більше користі в тилу, тому таким громадянам потрібно дати можливість “відкупитися” від армії.

Таку думку висловив психолог Андрій Козинчук. Він вважає, якщо людина заможна і заробляє 5 – 6 тисяч доларів і може собі дозволити в місяць віддати 1000 -1500 доларів на ЗСУ, то така людина принесе більше користі на “економічному фронті”.

“Крутим ІТ-шникам або керівникам холдингової компанії, які заробляють десятки тисяч доларів на рік, потрібно дати можливість донатити на ЗСУ певну суму, щоб їх не мобілізували. Це справедливо, адже за рахунок такої людини можна купляти дрони та одягти солдата, тому такого громадянина можна уже дійсно рахувати бійцем “економічного фронту“ – зазначив Козинчук.

За словами представника ЗСУ, мова йде про тих, які в тилу принесуть державі більше користі, ніж у бойових діях.

Андрій Козинчук висловив упевненість, що деяким військовозобов’язаним українцям необхідно дати можливість “відкупитися від війни”, якщо вони будуть допомагати війську фінансово.

Також психолог закликав громадян думати про себе як про частину України, бо зараз триває боротьба за існування нації. Він підкреслив, що не потрібно дивитися на когось іншого, а починати з самого себе, щоб допомогти країні в такий тяжкий час.

Читайте також  Коронавірус у Києві дістався до найменших: заразилось одномісячне немовля. Нові дані

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело