РФ може масово вдарити по Україні під час свят: розвідка Британії назвала мету такої атаки

Російські загарбники б’ють по Україні ракетами і дронами раз на 7-10 днів, проте на свята вони можуть порушити таку схему.

Російські окупанти можуть атакувати Україну ракетами у найближчі дні, намагаючись таким чином зіпсувати свята і підірвати моральних дух українців.

Про це повідомила розвідка Великої Британії у щоденному огляді. У розвідці зазначають РФ заради цього може навіть порушити свою звичну схему ракетних ударів.

Попереднього разу Росія атакувала Україну 29 грудня і била переважно по об’єктах енергосистеми, нагадали розвідники.

Зазначається, що країна-агресорка зазвичай б’є ракетами з інтервалом у 7-10 днів, проте на свята агресори можуть порушити цей інтервал.

“Починаючи з жовтня, Росія загалом дотримується тенденції здійснення інтенсивної хвилі ударів кожні сім-десять днів. Росія майже напевно дотримується цього підходу, намагаючись перевантажити українську протиповітряну оборону”, – кажуть у британській розвідці.

Раніше очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов зазначав, що країна-агресорка Росія продовжить бити ракетами по критичній інфраструктурі України. Проте інтенсивність таких обстрілів зменшиться, адже в РФ вже “дуже туго” з ракетами, а Іран досі не дав для них ті ракети, на які вони розраховують.

Читайте також  "Очікується прорив": астрологиня пояснила, що допоможе Україні повернути захоплені землі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело