Українців уже офіційно попередили: як рятуватись у разі ядерного удару. Важливі рекомендації

Загрози початку ядерної війни давно не викликають подиву в українців. Ну а що можна очікувати від безвольної та боягузливої ​​нації росіян, яка не може втихомирити божевільного диктатора Путіна?

Якщо переступити через ідею відвідування гори Щекавиці у разі початку ядерної атаки РФ на Україну, то важливо таки розуміти, що робити у разі пуску ядерних ракет.

Варто зазначити, що ядерна бомба – зброя масового ураження. Але від неї можна врятуватися, це зовсім не означає, що всі люди загинуть, принаймні не відразу. Можна вжити певних заходів, які допоможуть вижити та вберегти себе та близьких від можливого радіаційного впливу на здоров’я.

РНБО розробила інструкції, які допоможуть вижити українцям у разі ядерної атаки. Перейшовши за посиланням, можна розглянути, які дії допоможуть врятуватися в тому чи іншому випадку. У Раді національної безпеки надано різні варіанти дій.

Слід пам’ятати, що навіть якщо ядерному удару бути, це не означає, що люди опиняться в інформаційному вакуумі і не знатимуть, що відбувається зовні. Оперативну інформацію найчастіше повідомляють ДСНС, Генштаб, поліція чи місцева влада на сторінках офіційних сайтів чи соціальних мережах.

Важливо знати, що залишати будь-яке приміщення небезпечне для життя, потрібно максимально забарикадуватися, та закрити всі вікна, двері та вентиляцію. Можуть бути перебої зі світлом, а отже, необхідно заготовити радіо на батарейках.

У РНБО показали, де найнадійніше сховатися від ядерного вибуху та його наслідків.

Велика ймовірність, що ці інструкції не знадобляться нікому з українців. Однак ми маємо справу з безумцями та брехунами, від яких можна чекати чого завгодно.

Читайте також  Путін хоче "перемир’я", аби підготуватися до нового наступу навесні — ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело