Кращий секс: де, як і що по-справжньому заводить кожен знак Зодіаку

Головна заковика – переконатися, що всі ці ідеї сприймає ваша друга половина

Овен

Найбільше Овнів збуджують емоційні прояви. Цей знак Зодіаку просто мліє від ніжних дотиків до обличчя.

А ще додати трошки драми – емоційно закинути голову назад, спрямувати погляд прямо в очі і як вишенька на торті – пристрасний поцілунок.

Телець

Їх вважають найбільш чуттєвим знаком зодіаку. Вони люблять дотики, і заводяться з пів оберту, якщо партнер знаходить їхні особливо чуттєві місця.

У Тельців це шия та вуха. Легкі цілунки у цих місцях здаються їм дуже інтимними та сексуальними.

А ще Тельцям можна запропонувати гру – зав’язати очі стрічкою, яка не пропускає світло. Такі гострі відчуття вони точно оцінять.

Близнюки

Неймовірно говіркий знак Зодіаку. Часом можуть так заговоритися, що забудуть, навіщо вся ця розмова в ліжку взагалі починалася.

Тримати Близнюків за руку, ніжно проводити по ній пальцями – це чудовий спосіб показати, що їх слухають. Найкраща прелюдія для Близнюків – фантазувати у барі, що саме станеться, коли ви повернетеся додому.

Раки

Цим знаком керує емоційний Місяць, і навряд чи зайдеться щось інше, що заводить Раків більше, ніж буквальна фізична близькість. Настільки близька, наскільки це взагалі можливо. Ракам подобається лежати разом зі своє половиною і буквально відчувати биття іншого серця поруч.

Лев

Леви не можуть встояти перед хорошим масажем, особливо якщо йдеться про масаж спини. Тож для цього знаку Зодіаку підійде романтична атмосфера вдома, ароматизовані свічки й масаж… Буквально поки вони не почнуть муркотіти.

Діва

Вони справді багато і віддано працюють, тож їм важко перемикнутися й усвідомити, що настав час розслабитися. Цілунки у стегна, живіт, повільні розмови та ніжність допоможуть Дівам відчути, що настав час отримувати задоволення.

Читайте також  В США 51-річний вчитель отримав строк за секс з ученицею

Терези

Це певно найбільший авантюрист серед усіх знаків зодіаку. Їх справді збуджує відчуття, що саме вони у парі – гаряча штучка! Тож Терези легко погодяться на ігри й використання додаткових аксесуарів.

Скорпіон

Якби хтось вів облік поціновувачів тантричних методик у сексі, то очевидно більша його частина були б Скорпіони. Їх справді задовольняє неймовірно повільний секс. А зважаючи на те, що це ще й дуже загадковий знак, то тривалий контакт очима тільки посилить ваш зв’язок.

Стрілець

Цей знак обожнює пригоди й приємні сюрпризи. Тож вони точно позитивно зреагують на дотики під столом в ресторані або іншому громадському місці. Достатньо навіть натяку на якісь непристойності на людях, щоб Стрільці знайшли можливість віддатися коханню.

Козероги

Вони настільки віддані роботі, що можуть навіть пропустити натяки свого партнера. Просто цілувати Козерогів у щічку, поки той працює за комп’ютером? Ні! Така банальщина не прокотить. Їх щонайменше треба лоскотати під колінами, щоб вони звернули увагу.

Водолій

Ніхто інший так не поважає дистанцію, як Водолій. Тож партнеру знадобиться час, аби відчути справжню близькість та довіру.

Якщо у стосунках з Водолієм ви лежите у ліжку, і вам дозволили його слухати й гладити ніжки під ковдрою, знайте – ваш Водолій уже відчуває справжню інтимну близькість.

Риба

Усе, що пов’язують з фліртом та обіймами – це стихія Риб. Їх точно не назвеш холодними. На першому побачені достатньо їх трошки обійняти й Риби зрозуміють, що вони вам не байдужі.

А от коли Риби почуваються у безпеці, вони готові піти далі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело