Алла Мазур зворушила українців зізнанням. Жахливий переляк

Вона одна з найвідоміших ведучих новин на українському телебаченні. Вона встигла стати символом каналу, на якому працює, але запевняє: ніколи не казала в ефірі того, з чим не згодна. Нещодавно вона зізналася, що має злоякісну пухлину, але додала: починає боротися. Алла Мазур розповіла про кар’єрний шлях, ТСН, особисті погляди та хворобу.

 

Перші мої ефіри – це був жахливий переляк. Після них я вранці виходила на вулицю і думала: «Боже, все стоїть на місці – будинки не обвалилися, машини їздять, люди ходять, а я пережила цей ефір».

ТСН починалася з порожньої кімнати, де навіть не було стільців. Ми працювали без вихідних, азарт був неймовірний, хотілося зробити щось, що відповідає внутрішньому максимуму.

Я по життю рухаюсь інтуїтивно. І стати журналістом, та ще й неодмінно на телебаченні – такого категоричного завдання ніколи собі не ставила. Головне, що знала точно – буду займатися тим, що мені цікаво, і викладатимусь на повну.

Так само я знала, що колись у мене будуть діти. Але чітке усвідомлення того, що хочу народити дитину саме з цією людиною, прийшло не дуже рано. Власне, тоді, коли воно з’явилось, і прийшов у моє життя Тьомка.

Читайте також  Я не хотіла тебе yбити, солоденька: п’яна дівчина у ДTП yбилa сестру під час трансляції в Іnstagram

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело