Передбачена смерть мільйонів: Що пророкує «сучасний Нострадамус»

Передбачена смерть мільйонів: Що пророкує «сучасний Нострадамус»

Семмі Роулінсон, відомий як «новий Нострадамус», здатен передбачати події, які призведуть до значної кількості людських жертв.

Протягом історії такі видатні постаті, як Нострадамус, Распутін і Баба Ванга, були напрочуд точними у передбаченні подій, які на той час здавалися неможливими та неправдоподібними, але згодом ставали реальністю, повідомляє marca.

У наш час Семмі Роулінсон прозвали «сучасним Нострадамусом», і одне з її передбачень стосується події, яка спричинить загибель мільйонів людей.

Пророцтво Семмі Роулінсон пов’язане з подією, яка має відношення до Індії та Місяця.

Цілком ймовірно, це пов’язано з нещодавньою поїздкою Індії на Південний полюс Місяця.

Більшість експертів вважають, що це може стати реальністю, оскільки передбачає прибуття на Землю «організмів або мікроорганізмів з іншої планети», які можуть заразити людей і виявитися небезпечними та, можливо, навіть викликати вірусні захворювання.

За її словами, масові позаземні мікроорганізми можуть поширювати невідому інфекцію, яка поступово збільшує смертність серед населення.

Мало того, вона припускає, що спроби людства висадитися на Місяць можуть призвести до серйозних наслідків для майбутнього життя на Землі.

Інші передбачення Семмі Роулінсон також надзвичайно точні.

Відомо, що вона передбачила обрання Дональда Трампа президентом США та відставку Девіда Кемерона з посади прем’єр-міністра Великобританії.

Крім того, в її списку передбачень — залізничні аварії та виверження вулканів.

Зараз вона вважає, що наближається страшний сценарій, коли позаземний мікроорганізм може потрапити на Землю, вивільнивши вірус, який загрожує життю мільйонів людей — сценарій, до якого людство не готове.

Читайте також  Відомий екстрасенс передбачив наступ Росії та назвав місто, яке у березні буде в небезпеці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело