Екстрасенс назвав найнебезпечніші регіони України, де Росія влаштує масову ракетну атаку. Де чекати біди

Екстрасенс назвав найнебезпечніші регіони України, де Росія влаштує масову ракетну атаку

Як би це сумно не звучало, в Україні немає безпечного місця, доки агресивний сусід веде війну. Однак є найнебезпечніші регіони, що знаходяться під вогнем. Екстрасенс розповів, куди найближчим часом знову вдарить окупант.

Екстрасенс Роман Шептицький розповів, що чекає на Україну найближчого місяця. За його словами, у серпні буде найскладніше, оскільки росіяни планують масштабний обстріл – під вогонь потраплять три основні території.

“У Путіна немає нічого святого. Він уже зазіхнув на священні міста. Вищі сили йому цього не пробачать, тому він обов’язково буде покараний. А поки що обстріли дійсно будуть продовжуватися”, – робить невтішний прогноз екстрасенс.

За словами Шептицького, за рівнем загрози на третьому місці перебувають західні регіони країни – це Хмельницька та Львівська області – у разі повітряної тривоги експерт радить пройти в укриття. На другому місці – центральна частина, включаючи Київ. Проте найбільша небезпека, звичайно ж, висить над прифронтовими областями – Херсонською, Запорізькою, Дніпропетровською, Харківською, Сумською та Чернігівською.

Екстрасенс радить не ігнорувати тривоги, а особливо побоюватися гучних дат, наприклад Дня Незалежності України 24 серпня. Обережніше треба бути за день, в день і наступного дня після свята, тому що агресор дуже любить бити у подібні періоди.

Читайте також  Таролог спрогнозував хід війни в Україні: "Зараз під загрозою кожен куточок"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело