“Це буде весна, всі будуть плакати від радості”: екстрасенс розповів, яким буде день перемоги України

“Це буде весна, всі будуть плакати від радості”: екстрасенс розповів, яким буде день перемоги України

У холодну пору року, коли буде ще гола земля надворі, українці почують промову чинного президента про перемогу України над російськими загарбниками – народ буде плакати від щастя.

Про це розповів екстрасенс Валерій Шатилович на YouTube-каналі “ТОР”.

За його словами, про перемогу України оголосить саме Володимир Зеленський.

“Перше, що я відчуваю, це сильний вітер. Буде прохолодний час, але це не зимовий час, снігу не буде. Земля буде ще гола. Це буде весна. Будуть сльози, буде промова президента. Промова президента буде не іншого, а чинного президента Володимира Зеленського. Буде переможна промова президента”, – розповів він, додавши, що після перемоги українці можуть дізнатися історію, що шокує.

Шатилович наголосив, що спокій в Україні настане у 2026 році, проте, це не означає, що і перемога буде того ж року, а не раніше.

“У 2024 і 2025 році ще щось буде. Це не говорить, що війна закінчиться у 2026 році, ні. Війна може закінчитися і завтра, але спокій в Україні буде у 2026 році”, – зазначив екстрасенс.

При цьому, він не бачить третьої світової війни, хоча атмосферу не можна назвати спокійною.

“На цей момент, я не бачу, що будуть зміни у світі. Я бачу, що будуть ракети на землі, не бачу, що земля буде тиха. Я бачу вогонь, земля горить. Миру не буде на всій Землі найближчим часом”, – резюмував ясновидець.

Читайте також  "Буде катастрофічна поразка РФ": астролог назвав точну дату капітуляції Росії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело