Кінець війни в Україні: повне припинення вогню вже в новому році — добрі новини для всіх

Кінець війни в Україні: повне припинення вогню вже в новому році — добрі новини для всіх

Астролог передбачає повне припинення вогню вже в 2024 році
Вже понад 20 місяців триває повномасштабна російська військова агресія. Українці чекають на перемогу і мир. Астролог Олексій Кириченко прогнозує, що це може статися вже у 2024 році, пише УНІАН.

За його прогнозом, 2024 буде для України вдалим, ніж поточний. Тому є всі шанси, що саме наступного року ворог припинить обстріл нашої території.

Кириченко прогнозує, що у травні 2024 року Україна та росія досягнуть певних домовленостей, згідно з якими ситуація в нашій країні значно покращиться.

Але при цьому деякі обмеження ще будуть чинні до кінця літа, тобто до серпня 2024 року. Чекати на відкриття кордонів варто у 2025 році. Саме тоді можна буде виїжджати й українським чоловікам за межі країни.

Астролог пояснив, що Сатурн вийде з Риб і увійде до Овену влітку 2025 року, а це означає, що до цього терміну стане зрозумілою ситуація з кордонами. Окрім цього, також посилиться планета Уран у Близнюках, яка відповідає за вільне пересування та подорожі.

Астролог зазначив, що згодом стане дедалі менше людей, які захочуть виїжджати за кордон.

До цього, астролог прогнозував, що січень та лютий 2024 року створять більше проблем не для України, а для влади президента росії володимира путіна.

Також він вважає, що деокупація територій розпочнеться у 2024 році й затягнеться до початку 2025 року. Вже до січня цього року проблем із територіальною цілісністю не буде.

До речі, чи справдиться такий оптимістичний прогноз, покаже лише час. Є астрологи, які не поділяють таких позитивних прогнозів, а вважають, що війна триватиме ще довгі роки.

Читайте також  Клімкін: переговори з РФ можливі, і не обов’язково мирні, але за однієї умови

Тому варто вірити в хороше, довіряти нашим ЗСУ, допомагати й не надто покладатися на прогнози астрологів, адже кожен може помилитися.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело