“Скоро нещадний дощ затопить цей конкретний регіон, дика гроза рване у цих областях”: фахівці про небезпечну зливу

“Скоро нещадний дощ затопить цей конкретний регіон, дика гроза рване у цих областях”: фахівці про небезпечну зливу

Хоча зараз в Україні панує спека, однак вже невдовзі передбачається похолодання і дуже серйозні опади, які можуть здійснити небезпечний вплив на здоров’я деяких громадян.

Як інформує “ФОКУС”, згідно з прогнозом Наталки Діденко, у другій половині тижня в Україні настане похолодання, у деяких областях можливі опади.

З 24 до 30 липня на території України буде переважно тепла погода, однак у другій половині тижня очікується відчутне похолодання.

Про це пише синоптикиня Наталка Діденко у Facebook 24 липня.

Повідомляється, що 25 липня в Україні переважатиме тепла спекотна погода. Температура повітря сягатиме +26+31 градус.

У західних і північних областях країни можливі опади, в районі Карпат очікуються сильні зливи. Дощі також пройдуть у Вінницькій, Черкаській та Одеській областях. На решті територій опадів не передбачається.

В українській столиці у вівторок можливий короткочасний дощ із грозою. Температура повітря становитиме +29 градусів.

Наталка Діденко також попереджає, що в середу, 26 липня, у західних областях України похолодає. У четвер і п’ятницю похолодання також торкнеться й інших областей. Крім того, у четвер можливі сильні дощі.

“Метеорологічна карусель крутитиме голову та маніпулюватиме судинами — профілактично відбивайтеся!” — повідомляє синоптикиня.

Що стосується вихідних, на 29-30 липня Наталка Діденко прогнозує температуру повітря +25+28 градусів. Синоптикиня також опублікувала прогностичну діаграму на найближчі дні.

Читайте також  Українці отримають додаткові виплати від держави: хто і скільки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело