Маски не захищають від вірусів, вони призначені для інфікованих, а не здорових – Віктор Ляшко

Віктор Ляшко чітко пояснив, що маска не є захистом від вірусу – вона лише заважає його розповсюдженню від хворого до здорового. Тому не треба скуповувати маски. Носіння маски здоровими людьми – це лише для самозаспокоєння і створення ілюзії захищеності.

Цікаво, що на початку так званого карантину ВООЗ закликала здорових людей не носити масок без крайньої потреби.

Будь-які вимоги носити маски у громадських місцях є незаконними, злочинними та безглуздими. Кожен, хто примушує інших носити маски діє протизаконно.

Вони заперечують самі собі. Тут Ляшко каже не носити маски, бо не захищає від вірусу, а з іншого боку створили такі умови для людей що без маски нікуди не можна зайти! Люди задихаються в масках в приміщенні, в ній неможливо дихати. Всі умови створені, щоб погіршити самопочуття та здоров’я людини, яка його й так немає.

Нас, можна сміло сказати, ошукують неправдивою інформацією. Усі медики, розумні медики, розуміють, що це безглуздо масконосіння, воно тільки ускладнює ситуацію, але точно не покращує.

Ви подивіться в яких респіраторах ходять на заводах, де є підвищення в повітрі мікрочастин пилу чи піску, а тепер порівняймо з маскою проти страшної пандемії коронавірусу! Вловлюєте суть?

Нас обводять дезінформацією, а ми їм довіряємо.

Споконвіку влада не була зацікавлена у добробуті людини. Про людей думають в останню чергу після збагачення своїх кишень.

 

Читайте також  На час пандемії учні можуть відвідувати школу через день

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело