Це увійде до історії: армія Путіна вже розпадається, втрата боєздатності вдвічі. Що кажуть у США

Це увійде до історії: армія Путіна вже розпадається, втрата боєздатності вдвічі. Що кажуть у США

У США розповіли, як вони бачать ситуацію і що сталося з армією Путіна

За повідомленням джерела, з посиланням на заяву головнокомандувача Збройних Сил Великобританії, Тоні Радакіна, армія Росії зазнала значних втрат в Україні, що залишають майже половину її боєздатності в процесі бойових дій. Особливо зазначаються втрати у кількості танків, що становлять приблизно 2,5 тис. одиниць.

Про це повідомляється на сайті «censor»

За даними, минулого року Росія випустила 10 млн артилерійських снарядів, але її здатність виробляти їх скоротилася до 1 млн снарядів на рік у кращому разі. Аналогічно втрати танків виявилися значними, і Росія може виробляти всього 200 нових танків щорічно.

Головнокомандувач також зазначив, що російська армія зіткнулася із проблемами ведення контрнаступної кампанії в Україні. Висока щільність мінних полів із боку російських окупантів і не повне надання запитаного військового устаткування з боку Росії склалися у ускладненні їхніх військових дій.

“Росія втратила майже половину боєздатності своєї армії. Минулого року вона випустила 10 млн. артилерійських снарядів, але в кращому випадку може виробляти 1 млн. снарядів на рік. Вона втратила 2,5 тис. танків, а в кращому разі може виробляти 200 нових танків на рік”, – заявив Радакін.

Читайте також  Астролог Влад Росс назвав міста, куди полетять всі ракети

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело