Прогноз погоди на 6 липня: Україну накриють грози та спека – до +37°

Прогноз погоди на 6 липня: Україну накриють грози та спека – до +37°

Під час грози будуть сильні пориви вітру.

В Україні у четвер, 6 липня, буде спека – до +37°. Втім, у низці регіонів будуть грози та сильний вітер.

Про це повідомили синоптики “Укргідрометцентру”.

В регіонах буде мінлива хмарність. На заході, півночі та у більшості центральних областей – короткочасні дощі та грози. На решті території України опадів не буде. Під час грози місцями пориви вітру будуть сягати 15-20 м/с.

Вночі на більшій частині території країни температура повітря буде +15-20°.На півдні та сході країни стовпчики термометрів покажуть 23° тепла.

Вдень повітря прогріється до +29-34°, а в південних областях -до +37°. Тим часом свіжіше буде у західних областях та на Житомирщині – +23-28°. У Карпатах стовпчики термометрів покажуть +17-22°.

Погода в Києві
На Київщині на 6 липня буде мінлива хмарність. Вночі місцями дощитиме, а вдень – грози. Вітер південно-східний, 3-8 м/с, але під час гроз місцями пориви – 15-20 м/с.

Температура повітря в області вночі становитиме +15-21°, а вдень підніметься до +29-34°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 18-20° тепла, а вдень – 30-32° вище нуля.

Штормове попередження
Синоптики попереджають про гідрометеорологічні явища, що накриють країну у четвер. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

“Вдень 6 липня у західних, північних, більшості центральних областей грози”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також  Снігу не буде, приповзуть отруйні павуки та змії, а дощі стануть зливами: якою буде погода в Україні вже скоро

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело