“Путіна до квітня може не стати”: Арестович пояснив, чому світові лідери “морозяться” від диктатора РФ

Весь світ уже давно зрозумів, що Путін програв. І тепер світлові лідери бояться з ним мати справу, щоб не нарватися на критику ще й у їхню сторону.

Світові лідери не хочуть мати справу з російським диктатором Володимиром Путіним, тому що вважають його невдахою. З цієї причини від зустрічі з диктатором РФ відмовився і прем’єрміністр Індії Нарендра Моді.

Про це розповів радник Офісу президента Олексій Арестович у коментарі українським журналістам. Він зазначає, що у світі не хочуть мати справу з “пацюком, який здихає”.

“Весь світ давно зрозумів, що Путін програв. Вони не хочуть мати справу з пацюком, який здихає, чи зі “збитим льотчиком”. Його найкращі друзі – індуси та китайці дали йому оцінку. Вони поставили на ньому хрест. Може провести ще 10 мобілізацій, але по-іншому не буде”, – зазначає Арестович.

Він нагадав, що Путін став “невдахою року” за версією авторитетного американського видання Politico. Проте диктатор РФ, за словами радника голови ОП, насправді є “невдахою століття після Гітлера”.

У той же час він припустив, що Путіна може не стати до квітня 2023 року.

“Його списали, навіщо з ним угоду укладати. Та й підписувати угоду з людиною, якої вже у квітні може фізично не існувати, нікому не потрібно. Ще і потім звинуватять, що ти підписав угоду з вбивцею дітей. Кому це потрібно?”, – сказав Арестович.

 

Читайте також  Відомий астролог передрік Україні "вогняне" літо 2022

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело