Путін уже зрозумів, що його грохнуть: Піонтковський розповів, що відбувається у Кремлі

Путін уже зрозумів, що його грохнуть: Піонтковський розповів, що відбувається у Кремлі

Після низки військових провалів і політичної ганьби, диктатор Володимир Путін починає розгойдувати човен, у якому сидить уже багато років.

Провал Володимира Путіна, як головнокомандувача армії РФ, обсміяли всі, кому тільки не ліньки. Але одна річ, коли це висміюють звичайні громадяни, і зовсім інша, коли це роблять «акули» політичного «океану».

Так у мережі розкрили, чому Путін розлютився на весь світ і оголосив мобілізацію. Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на заяву російського публіциста та політолога Андрія Піонтковського.

Так експерт заявив, що Путіну дали зрозуміти, що його просто ліквідують у разі застосування ядерної зброї. Це також підтверджують його безглузді нападки на Захід, і звинувачення у всіх гріхах Америку та англосаксів, у той час, коли на фронті утворюється Лиманський котел.

Політолог стверджує, що щодо мобілізації, то Путін сумнівався до останнього. Але його візит до Самарканда, де кожен, хто тільки хотів, принижував і сміявся з глави Кремля, переконали його переходити до більш жорстких методів.

У той же час Піонтковський сказав, що його виступ перед моментом підписання документів про входження окупованих територій України до складу РФ, а також після цього на сцені на Червоній площі свідчить про психічні розлади Путіна. Його надто емоційні промови і вперше за багато часу «жива» міміка – наслідок глибокого потрясіння через провал війни і політичних ігр.

Читайте також  Путін хоче закінчити війну: мольфарка дала прогноз на "сакральне"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело