“Матір між двома синами, які загинули в один день”: похоронили Героїв-братів, які від початку війни захищали Україну (ФОТО)

Триває повномасштабне воєнне вторгнення РФ в Україну: українські воїни протистоять і завдають колосальних втрат окупантам, хоча іноді захисники нашої Батьківщини платять за це страшну ціну.

У сусідній області, у Рівному, 28 травня похоронили двох загиблих Героїв, братів – Олега і Дмитра Зіберів. Обидва пішли захищати Україну на другий день після початку війни.

Як інформує “Главком”, обидва загинули в один день під Новоселівкою на Донечині.

Рідні брати Зібери, 47-річний Олег та 39-річний Дмитро, добровольцями пішли захищати Україну на другий день після початку широкомасштабного вторгнення Росії в нашу державу.

У військкоматі, куди прийшли брати, їх намагалися відмовити йти одразу обом: батьки їхні вже немолоді, та й у кожного брата – по двоє дітей. Їх це не зупинило.

Брати захищати Україну в одному підрозділі. І загинули вони в один день – у бою під населеним пунктом Новоселівка на Донеччині 19 травня.

У Олега залишилися син Артем (15 років) та донька Марія (9 років). У Дмитра без батька залишилися 17-річний Денис та 10-річна Діана.

Читайте також  У нас війна: Шмигаль пояснив відмову України від російської вакцини

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело