Олігархам – вирок, нардепам – доба на повернення: Зеленський дав важливу обіцянку в час паніки та втечі “товстосумів” з України

Олігархам – вирок, нардепам – доба на повернення: Зеленський дав важливу обіцянку в час паніки та втечі “товстосумів” з України

Паніку через інформацію про можливий напад Росії президент України Володимир Зеленський вирішив зупинити власним прикладом. Він негативно віднісся до втечі олігархів та окремих нардепів і пообіцяв, що його родина залишатиметься у рідній державі.

Про це президент повідомив під час спільного брифінгу з Олафом Шольцом, який відбувся після зустрічі лідерів країн, що пройшла 14 лютого у Києві, інформує 24 канал.

– Моя родина завжди зі мною, завжди з Україною і це без пафосу. Я президент, моя дружина – перша леді – повинна показувати своїм прикладом, як повинні поводитися сім’ї. Я вважаю, що це є принципова річ для держави, для суспільства – підтримувати Україну, бо ти є українцем,– сказав Володимир Зеленський.

“Громадянин не той, у кого паспорт, а той, хто сьогодні у державі. Я вважаю, що у великий час живемо. Залишаються надійні, залишаються громадяни України”, – продовжив український президент.

Глава держави також зазначив, що народні депутати деяких партій нині перебувають за кордоном. Він звернувся до цих політиків і попросив упродовж 24 годин все ж таки повернутися у країну.

– Інакше треба робити нам усім серйозні висновки. І повірте, ми їх зробимо. Я також вважаю, велика проблема з олігархами (які втекли з України – 24 канал). Я вважаю, що свій вирок для себе вони вже зробили,– додав Володимир Зеленський.

Читайте також  За борги по комуналці доведеться відповісти: неплатників в Україні прощати не будуть – до чого готуватись

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело