Аферисти “накинулися” на 1000 грн за вакцинацію і стягують з українців все до копійки: як не втратити свої гроші

Шахраї вже активізувалися після анонсу Володимира Зеленського, що всі українці, вакциновані проти коронавірусу, отримають 1000 гривень від держави

Ще в листопаді президент України Володимир Зеленський анонсував одноразову допомогу від держави тим, хто вакцинувався проти коронавірусу (COVID-19).

З того моменту вже встигли з’явитися шахраї, які, під виглядом готовності до виплати тисячі гривень, крадуть дані банківських карт та інше. Тому зараз потрібно бути неймовірно акуратними, щоб не втратити все.

Відомо, що подати заявку на отримання тисячі гривень за вакцинацію ще не можна. Як і говорив глава держави, ця можливість з’явиться лише з 19 грудня. Проте, потрібно приготувати та убезпечити громадян. Глава Міністерства охорони здоров’я України Віктор Ляшко повідомив, що МОЗ не займається розсилкою подібних “листів щастя”. Він закликав українців бути більш уважними.

Хтось вже ділиться скріншотами повідомлень на телефон, в яких міститься прохання надіслати номер карти та персональні дані. Для когось зловмисники приготували посилання і заманюють написи.

 

Читайте також  Звіряче вбивство матроса ЗСУ, смертельна негода у Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело