“Ми не будемо знати…”: відома тарологиня передбачила “невидиме” повернення українських земель, про Бахмут теж є

“Ми не будемо знати…”: відома тарологиня передбачила “невидиме” повернення українських земель, про Бахмут теж є

Відразу випала карта Таро “Лицар мечів”, яка вказує на енергію завоювання своїх земель, тобто контрнаступ

Настав час дізнатися, що чекає на українців у найближчому майбутньому.

Популярна у соціальних мережах українська тарологиня Яна Тимощук, яка попереджала, що російські окупанти протягом всієї весни продовжуватимуть військові дії на території нашої країни, поділилася новим прогнозом. Астроекспертка визначила, що українські захисники зможуть силою “переламати” перебіг історії та повернути окуповані землі знову під контроль нашої країни.

Про це Яна Тимощук розповіла у новому ефірі на своєму каналі у мережі YouTube.

Яна Тимощук розповіла, що їй випала карта Таро “Лицар мечів”, яка вказує на енергію завоювання своїх земель, тобто контрнаступ. Також Яні Тимощук випала “П’ятірка мечів”, що говорить про запеклу боротьбу з двох сторін. Таролог також відзначила і місто Бахмут, яке вже набуло негласного статусу “Фортеці”.

“Багато чого буде приховано від людей, аж до того, що ми не знатимемо, де ведуться бойові дії. Про це ми дізнаємося вже за підсумками. При цьому я бачу, що вже в червні будуть якісь вкладення в Бахмут. Карта “Колесниця “каже про перемогу України в цьому питанні”, – сказала астроекспертка.

Також варто розповісти, що днями Яни Тимощук поділилась, що Україна зараз перебуває під впливом Юпітера у знаку Тельця. Відразу помітно, що зараз наша країна перебуває під заступництвом.

Читайте також  Білорусь готується до нападу: експерт пояснив нову військову активність у країні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело