У Івано-Франківську охочі вакцинуватися взяли медиків у заручники: що сталося (відео)

У Івано-Франківську охочі вакцинуватися взяли медиків у заручники: що сталося(відео)

Між бажаючими зробити щеплення і медиками бригади виник конфлікт через нестачу вакцини.

У Івано-Франківську люди не випускали медиків, які проводили вакцинацію в одному із торгово-розважальних центрів міста.

Про це повідомляють у соцмережах.

“Незважаючи на те, що Центр вакцинації працює до 20.00 згідно графіку, бажаючі вакцинуватись заблокували медиків з погрозами не випустити, поки не повакцинують усіх до останнього відвідувача. Після численних перемовин з бажанням залагодити конфлікт, завдяки втручанню працівників Національної поліції, ситуацію станом на зараз вичерпано, медики допрацювали свою зміну”, – розповіли в Центрі медичному.

Медики звернулися до франківчан з розумінням поставитися до ситуації, оскільки у них теж є робочий графік, а вдома на них після зміни чекають родини.

У Мережі користувачі прокоментували публікацію:

  • Особисто був на місці, останній людині вкололи вакцину о 19.15. і все, вакцина закінчилася. А не час роботи пункту! Тому люди обурилися лише через те, що їх не попередили завчасно, аби чергу не займали більше людей, ніж є вакцини на місці. От і все. Бо не менш ніж 70 людей чекали 2-3 години в черзі. Хоча могли зразу знати, що марно.В черзі з розумінням поставилися до роботи бригади, а от до організації роботи – ні.
  • Наші люди роблять все в останній момент, адже влітку можна було спокійно вакцинуватись, але мало хто це зробив тоді.

Читайте також  “У дівчини відкрилась жахлива кровотеча, а він не міг у кріслі всидіти – падав”: У Києві розгорівся скандал з лікарями

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело