За яких умов працюватиме курорт Буковель – в Раді назвали чіткі вимоги

За яких умов працюватиме курорт Буковель – в Раді назвали чіткі вимоги

10 квітня він був відкритий для відвідувачів

Умови озвучив Дмитро Разумков
Красномовні фото і відео, зроблені під час новорічних свят у натовпі відпочиваючих на території гірськолижного курорту Буковель і досі пам’ятають тисячі українців. Втім, після короткочасної перерви ГК днями відкрився знову. За яких умов він працюватиме, сьогодні, 12 квітня, повідомив Голова Парламенту Дмитро Разумков.

Які вимоги та як пройшло відкриття?
Одним з перших про відкриття курорту повідомив на власній сторінці у Фейсбуці Олександр Шевченко – кандидат в народні депутати від округу № 87 на Прикарпатті, який змагався за цю посаду разом із відомим спортсменом Василем Вірастюком.

Прокоментував даний факт і Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

“Я не вірусолог і тому мені важко сказати, наскільки це доречно або недоречно. Є правила, за якими території потрапляють до жовтої, помаранчевої або червоної зони. Якщо він виходить з червоної зони – це точно добре”, – повідомив в ході виступу Дмитро Разумков.

Тим не менш, очільник Парламенту наголосив на певних умовах і обмеженнях, яких обов’язково повинні дотримуватися відпочиваючі і місцевий персонал.

“Ми повинні розуміти, що мають бути створені такі умови, щоб не повторювалася ситуація, яка була після новорічних свят – коли всі взяли і поїхали відпочивати в Буковель. І не лише наші громадяни, але й приїхали громадяни з інших держав. Як там дотримувався карантинний режим, ми всі бачили на фото і відео з Буковелю. І кожен має їх дотримуватися”, – підкреслив Дмитро Разумков.

В свою чергу, українці вже почали додавати у соцмережі контент з цього гірськолижного курорту.

Читайте також  Народний депутат прогуляв засідання Ради на кримському курорті

Так, наприклад, автор одного з відеороликів був в Буковелі у день відкриття 10 квітня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело