Обрано найгарнішу українку року (ФОТО)

Обрано найгарнішу українку року (ФОТО)

«Міс Україна Всесвіт»

Організатори конкурсу віддали цей титул Єлизаветі Ястремській. Нині киянці 27 років, вона уже тривалий час бере участь у конкурсах краси й торік була віцеміс, повідомляє “Знай”.

Ястремська народилася в багатодітній родині, де окрім неї є ще двоє братів і сестра. Володіє англійською та французькою мовами, вивчає німецьку.

Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю «Управління персоналом і маркетинг». Захоплюється візажем, а також закінчила школу телеведучих.

Ліза також навчалася у Франції, після чого захистила наукову роботу в Малій академії наук з історії французької мови. Вона брала участь у Міжнародному конгресі в Польщі з питань расизму та антисемітизму.

У 2016 році Єлизавета увійшла до переліку «Завидних наречених» однойменного глянцевого проєкту «Завидні наречені літо/осінь 2016».

Крім того, Ліза зізналася, що любить готувати. Її коронною стравою є український борщ. А ось в чоловіках найбільше цінує добре серце, розум, позитивне ставлення до життя, почуття гумору і вміння себе подати.

 

 

Читайте також  Гості Євробачення добиратимуться з річкового причалу до МВЦ на електромобілях

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело