“Запам’ятайте – жінка врятує Україну!”: Шокуюче пророцтво, яке підняло на вуха всю країну. Прийде нова ера!

Пророцтва Ванги не дають спокою цілому світу вже не одне десятиліття. Сліпа провидиця зробила тисячі пророцтв за своє життя…

 

У своїх щоденниках дід Гошо записував все, що говорила Ванга, саме ці записи і дійшли до наших днів.

Що ж вона говорила про Україну?

Україна буде главенствувати серед 5 держав – передрікала Ванга… – Говорила багато, — стверджує у щоденниках Гошо. – Знала і передрікала великі страждання для її народу… Але після довжелезного шляху митарств її народ таки заживе в добробуті та щасті.

Війну повномасштабну в Україні вона не бачила. Наголошувала на лукавстві політиків. Доки Україна не скине з себе брехню у владних коридорах – щастя не буде.

Невдовзі наймогутнішим стане Китай. І він буде диктувати волю… Може, саме тому Путін далекоглядно і віддає Далекий Схід китайцям під бізнес та обробіток землі… бо ж самі прийдуть і силою відберуть… Найсильнішою зброєю стане не атомна бомба чи ядерна… а слово – застерігала Баба Ванга.

За прогнозами Ванги, жінки прийдуть до керівництва на зміну ері чоловіків майже в усіх країнах світу. І в тих, у яких прийдуть, наступить процвітання… Запам’ятайте – жінка врятує Україну, — це Ванга наголошувала однозначно.

За словами Ванги, все зміниться, ті, кого гнобили і у яких відбирали, і ті, хто це робив, поміняються місцями.

У такому непростому світі не вистачатиме жіночої мудрості, материнських інстинктів, відчуття самопожертви і жертовної любові до своїх країн і ближнього. Саме тому прийде ЕРА великих жінок, — наголошувала постійно Ванга.

Читайте також  Де жила Ванга і що передрікала: пророцтва, що збулися, і прогноз для України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело