Коронавірус у вагітної: на Київщині підтвердили новий випадок зараження: усі, хто контактував ізольовані

У Київській області у вівторок, 24 березня, підтвердили ще один випадок коронавірусу – захворіла вагітна жінка в Ірпені.

Вона спрямована в лікарню, повідомив мер Бучі Анатолій Федорук у Facebook, посилаючись на першого заступника в.о міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що 20 березня жінці зробили експрес-тест у 4-й амбулаторії Ірпеня, він виявився негативним. Результат мазка на ПЛР-аналіз, який надійшов у вівторок, підтвердив COVID-19.

“Втім, остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди ми направили жінку, яка підозрюється на короновірусну хворобу. Зараз відправляємо на повторний ПЛР-аналіз.

Проведемо невідкладну ізоляцію та тестування всього медперсоналу та інших пацієнтів, які могли контактувати з жінкою”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, серед 5 осіб, які заразилися коронавірусом в Івано-Франківську, дві медсестри.

Крім того, в місті Тисмениця Івано-Франківської області на COVID-19 захворіла жінка, яка повернулася з-за кордону і не дотрималася самоізоляції. Жінка продовжувала ходити на роботу, в магазин, водила в садок дитину, а також відвідувала лікарню і поліклініку.

 

Читайте також  Українцям повідомили хороші новини про пенсії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело